Met vertrouwen de bevalling tegemoet

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat yoga ervoor zorgt dat vrouwen minder stress ervaren tijdens de zwangerschap & bevalling en de kans op medisch ingrijpen bij de geboorte afneemt.

Door yoga:

  • blijf je op een ontspannen manier bewegen
  • blijf je in contact met je veranderende lichaam
  • ontdek je hoe je (op een andere manier) kunt omgaan met ongemak tijdens de zwangerschap en pijn bij bevalling
  • leer je welke rol de ademhaling hierbij speelt en je kan ondersteunen
  • vergroot je het contact, de verbinding met je baby
  • krijg je toegespitste informatie over de zwangerschap en bevalling.

"Door de zwangerschapsyoga van Jana heb ik bewust kunnen genieten van mijn zwangerschap. Door de combinatie van de ontspanningstechnieken en de informatie over de bevalling/zwangerschap heb ik een hele goede prettige bevalling gehad. Ik heb deze bewust kunnen meemaken zonder pijnstilling. Door de oefeningen kon ik vertrouwen op mijn lichaam en wist ik om te gaan met de pijn. Ik kan het iedereen aanraden. Daniëlle"

De lessen zijn doorlopend, je kunt op elk moment instromen en zo lang doorgaan als goed voor je voelt. Ervaring met yoga is niet nodig, iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. De lessen zijn toegankelijk, 'down to earth' en praktisch toepasbaar in je dagelijks leven.

Afhankelijk van jullie wensen is er de mogelijkheid voor één, of meerdere, partnerles(sen) waarin we dieper zullen ingaan op verschillende onderwerpen. Je partner leert wat hij kan verwachten en hoe hij je kan ondersteunen op de juiste momenten.

Wanneer jullie het prettig vinden om met z'n tweetjes les te volgen is individuele zwangerschapsyoga en/of een privé partnesles ook mogelijk.

 

De lessen zijn op woensdag 19:00 - 20:15u

en kosten €12,50 per les.

De partnerles kost €25 per stel, privéles €55 per uur.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor een zwangerschapscursus, raadpleeg je polisvoorwaarden om hier zeker van te zijn.

 

 

JaYoga!      info@jayoga-velden.nl           T 06-48284536      Schandeloseweg 29a, 5941 CP Velden               Kvk nr: 64195058/ AGB 90066433